Stihl MS 462

Zahtevnejši uporabniki bodo novo motorno žago iskali v ponudbi višjega razreda pri priznanih in uveljavljenih proizvajalcih. V poštev pridejo profesionalne motorne žage Stihl, ki se ponašajo z brezkompromisno zmogljivostjo, v višjem razredu pa tudi z inovativnimi rešitvami, ki poenostavijo delo v gozdu in zagotavljajo odlične rezultate.

Profesionalne motorne žage Stihl so na voljo v različnih izvedbah in odgovarjajo specifičnim potrebam zahtevnih uporabnikov. Seveda pa imamo na izbiro tudi nekatere modele, ki s svojo zmogljivostjo in kombinacijo drugih lastnosti omogočajo vsestransko uporabo v gozdu. To je recimo Stihl MS 462, ki navdušuje z mnogimi prepričljivimi odlikami. Gre za presenetljivo lahko žago, ki v tem oziru med profesionalnimi žagami nima konkurence – tehta le 6 kg, kar je odlično glede na več kot 70 ccm prostornino motorja in zmogljivost 4,4 kW. To pomeni, da bo Stihl MS 462 priljubljena izbira med tistimi uporabniki, ki potrebujejo močno žago za zahtevna opravila, a želijo imeti napravo tudi vedno pri roki. Praktična in okretna vrhunska žaga je velika pridobitev za zahtevne uporabnike in bo bistveno poenostavila in pospešila delo v gozdu, predvsem pa se bo izkazala za odlično izbiro pri uporabi na dolgi rok. Ravno pri redni uporabi se izkažejo še druge prednosti profesionalne motorne žage Stihl MS 462, na primer relativno tiho delovanje, varčnost motorja, nizke emisije in odlični filtri, enostavna zamenjava verige in enostavno dolivanje goriva, nenazadnje pa tudi optimalna zasnova ročajev. Vsekakor ima Stihl MS 462 privlačno in prepričljivo zbirko lastnosti, ki so pisane na kožo zahtevnim uporabnikom, ki se ukvarjajo s podiranjem debelejših dreves.

Profesionalne motorne žage Stihl seveda nudijo še nekaj več izbire. V vsakem primeru pa gre pričakovati privlačno kombinacijo prednosti, s katerimi so te žage idealna izbira v zahtevnejših okoljih. Glede na te odlike je tudi cena žag relativno ugodna, čeprav gre za vrhunske izdelke iz višjega cenovnega razreda.